ASUS RT-AC85P Dual-Band Gaming Router

ASUS RT-AC85P Dual-Band Gaming Router

Dual-Band snelheid


Deze ASUS RT-AC85P router beschikt over dual-band technologie. Met snelheden tot 600 Mbps op de 2,4 GHz band en 1733 Mbps op de 5 GHz band, beschikt de router over een totale snelheid van maximaal 2333 Mbps. Door taken te verdelen over de twee banden kan je soepel films of series blijven streamen terwijl je ook een bestand download, of aan het gamen bent.

Beheer je netwerk overal


Met de ASUS Router app kan je het netwerk overal computerloos beheren, instellingen veranderen, een gastnetwerk opzetten of updates uitvoeren. De ASUS Router app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store, en de app is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.


Bescherm jezelf en je familie


Met Advanced Parental Control kan jij de online activiteiten van jouw kinderen in de gaten houden en gevaarlijke of ongepaste websites blokkeren. Daarnaast beschikt de router over AiProtection technologie, die jouw netwerk beschermt tegen virussen, malware en hacker-aanvallen.

Hardware koppelen


De ASUS RT-AC85P beschikt over twee USB poorten, een 2.0 poort en een 3.0 poort. Dit maakt de router perfect voor het delen van bestanden en multimedia, zodat jij downloads zoals films en series gemakkelijk kan streamen vanaf een schijf naar je TV of computer. De USB poorten op de RT-AC85P zijn zodanig geplaatst dat je nooit problemen hebt met het verbinden van twee USB apparaten.

Merk: ASUS Soort: 4718017124683
Tags ASUS
Delen