EZVIZ C3C 720p HD Outdoor WiFi Camera

EZVIZ C3C 720p HD Outdoor WiFi Camera

In een notendop


Met deze weersbestendige en volledig draadloze WiFi bewakingscamera maak je jouw thuisomgeving veiliger voor jezelf en je gezin. De infrarood sensor die in de camera verwerkt is meet beweging en maakt intelligent meldingen op jouw smartphone of tablet. Zo ontvang je geen onnodige meldingen, maar word je wel op de hoogte gesteld wanneer een mens of dier voor de camera beweegt. Met de C3C kan je gratis lokaal beeldmateriaal opnemen en opslaan, mits je zelf een SD-kaart plaatst in de kaartslot.

Digitale WDR


WDR staat voor Wide Dynamic Range en betekent dat de camera rekening houdt met het verschil in lichtniveau tussen de meest lichte en de donkerste plek in een bepaald camerabeeld. Deze wordt bijgesteld zodat er een goed contrast ontstaat, zonder dat er al te veel onderbelichting plaatsvindt.

Van traditionele DNR naar 3D DNR

DNR staat voor Digital Noise Reduction en betekent dat het gebruik maakt van tijdelijke ruisreductie. In essentie vergelijkt deze techniek framos die elkaar opvolgen, en verwijdert het kleine oneffenheden, die in verschillende frames niet overeen komen. Door frames met elkaar te mixen, wordt de totale visuele ruis van een beeld verminderd. 3D DNR is een vooruitgang op traditionele DNR, omdat het ingaat op ruimtelijke ruis-reductie. Dit vergelijkt een pixel met omringende pixels voor detectie en verwijdert ongewenste pixels binnen het frame.

Merk: EZVIZ Soort: 6954273627690
Tags Ezviz
Delen