WOOX R5024 Smart Plug

WOOX R5024 Smart Plug

Een stekker die apparaten slimmer maakt


Met de WOOX slimme stekker kan je elektrische apparaten aansturen vanaf je smartphone of tablet. Dat kan van elke kamer in je huis, maar ook op grotere afstand. Zo hoef je je onderweg nooit meer zorgen te maken of je het koffiezetapparaat wel uit hebt gezet. De WOOX slimme stekker past in elk stopcontact, en kan naast zijn verschillende slimme functies uiteraard als normaal stopcontact worden gebruikt.

Slimme functies


De WOOX slimme stekker kan op afstand in- en uitgeschakeld worden. Ook kan je een timer instellen voor de stekker waarna deze automatisch uitschakelt, of een schema aanmaken zodat de stekker automatisch in- en uitschakelt op jouw gekozen tijdstippen. Zo kan je een koffiezetapparaat of waterkoker automatisch aan laten gaan, of de verlichting in je huis in of uit laten schakelen op bepaalde tijdstippen. Dit doe je via de Woox Home app. Deze app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Verbinden via WiFi


Je verbind de WOOX slimme stekker met je WiFi netwerk, en de stekker werkt met alle routers. Je hoeft dus alleen een WiFi netwerk te hebben, en je hoeft geen extra bridge of hub te kopen om je WOOX smart apparaten te verbinden. Een plug-and-play product zonder addertjes onder het gras!

Handig om te weten


Alle WOOX smart apparaten werken met Amazon Alexa en Google Home. Met behulp van Alexa of Home kan je al je verbonden WOOX apparaten aansturen met je stem. Let wel dat een Amazon Alexa of Google Home apart aangeschaft moet worden om gebruik te maken van stembesturing, en dat WOOX producten niet werken met andere stembesturingsprogramma's.

Merk: WOOX Soort: 8435350740399
Tags WOOX
Delen